PASKOV

Sbor dobrovolných hasičů

PF2023

Stavění Májky 2020

Bohužel jsne nuceni letošní stavění máje zrušit.

Snad se co nejříve potkáme na nějaké jiné zahradní akci ...

Pevné zdraví přejí Vaši hasiči.

 

Předpouťová zahradní slavnost letos nebude

S politováním Vám musíme oznámit, že z důvodu vývoje COVID ve frýdecko-místeckém kraji, jsem se rozhodli zrušit letošní předpouťovou zahradní slavnost.

Mladí hasiči na Vltavě

O letních prázdninách (24.7. - 31. 7. 2021), jsme uspořádali vodácký tábor na Vltavě. Pluli jsme z Horní Vltavice do Zlaté Koruny. Akce se zúčastnilo 17 členů kolektivu mladých hasičů.
Děkujeme Moravskoslezskému kraji za podporu tohoto projektu.
 
 
 

Mladí hasiči v roce 2022

Tento rok byl program mladých hasičů z Paskova bohatší než kdy předtím. Celkově jsme podnikli přes 40 různých akcí, mezi které patřily jak soutěže, tak jednodenní či vícedenní výlety. Náš kroužek navštěvují děti od těch nejmladších až po nejstarší, a proto se nám letos podařilo vytvořit jedno družstvo mini, dvě družstva mladších a dvě družstva starších hasičů.

Hlavní náplň naší činnosti jsou samozřejmě tréninky a soutěže. Jako každý rok se naše družstva zúčastnila Moravskoslezské ligy mladých hasičů, kde vybojovala pěkná místa. Tréninky se přes soutěžní sezónu zaměřují na vylepšování sportovních výkonů, ovšem ani přes zimu náš program nestrádá. Hrajeme hry, pečeme vánoční cukroví, pořádáme tematické přespávání na hasičárně, jezdíme na bazén, trampolíny i horolezeckou stěnu.

Kromě toho se však potkáváme ještě na celé řadě jiných akcí. Jako každý rok se děti i vedoucí vydali na několik dobrodružných dnů pod stan v Jakartovických lomech, kde jsme se koupali, hráli hry a také si sami vařili. Další velkou akcí bylo sjíždění řeky Lužnice na přelomu července a srpna, kde si všichni užili spoustu zábavy. Několikrát jsme také navštívili chatu na Horní Bečvě. Rádi bychom tímto poděkovali městu Paskov a Moravskoslezskému kraji za podporu, bez které by se nám tyto akce nepodařilo uskutečnit.

Na závěr bychom chtěli poděkovat našemu hlavnímu vedoucímu Jiřímu Vašíčkovi za rok plný zábavy a dobrodružství. Za výpomoc na trénincích a soutěžích děkujeme také Romanu Meszarošovi, Danielovi Peškovi, Haně Klečkové, Dominikovi Kratochvílovi, Romanu Vlčkovi a Janu Fojtovi.

 

Za kolektiv mladých hasičů Adéla Havlíková

 

 

HASIČSKÝ PLES 2020

SDH Paskov Vás srdečně zve na tradiční hasičský ples se skvělou hudbou (EKG Band), vynikajícím rautem, hasičskými soutěžemi, ...

Ples se koná v sobotu 25.1.2019 od 19:00 v sále Komunitního centra Paskov (bývalá Sokolovna).
Předprodej vstupenek v trafice u paní Liškové.

Těšíme se na vás ;)

Zahájení sezóny

Dne 4.5.2019 proběhla první soutěž v požárním sportu ve Staré Vsi nad Ondřejnicí. Jednalo se o okreskovou soutěž.

Našim mládencům se ale nezadařilo a skončili s neklasifikovaným časem. Zde poprvé otestovali novou požarní stříkačku.

Doufáme že se jim začne dařit a držíme jim palce :)

Výroční schůze SDH Paskov

Výroční schůze SDH Paskov se koná v pátek 18.1.2019 od 19:00 v sále Komunitního centra Paskov

Plán akcí 2024

20.1. ples SDH

30.4. stavění máje

10.8. předpouťová zahradní slavnost

 

 

Partneři SDH